En

Ovi a múzeumban

Időtartam: 60 / 120 perc

Maximális létszám: 17 fő

Szolgáltatás díja: 8.000.- Ft/ 60 perc vagy 11.000.-Ft / 90-120 perc

Ez a foglalkozás a budapesti Vasarely Múzeum állandó gyűjteményében található festményeket, szobrokat és egyéb műtárgyakat ismerteti meg a gyerekekkel. A kicsiknek lehetőségük nyílik a foglalkozás témájához kapcsolódó műalkotások megfigyelésére, felfedezésére és a róluk való gondolkodásra. Az egyedi foglalkozásokon a múzeumpedagógusok 3–4 feladaton keresztül vonják be Vasarely világába a gyerekeket, akik kézbe vehető anyagok, többek között geometriai formák és játékok segítségével fedezhetik fel Vasarely műveit. A foglalkozás 90 perces időtartama elegendő időt biztosít arra, hogy mindenki elkészítse a témához kapcsolódóan saját, hazavihető műalkotását.

A foglakozások elsősorban nagycsoportosak óvodásoknak, tehát az 5–7 éves korosztálynak szólnak. Vegyes csoportok esetén, kérjük, vegye fel velünk a kapcsolatot, hogy megbeszéljük a részleteket.

A foglalkozáson szükség van a gyerekek két saját óvodapedagógusának aktív közreműködésére. Kérjük, hogy a foglalkozás idejére maradjanak a csoporttal, segítsenek az eszközök kiosztásában, összeszedésében, a kisebb csoportban végzett feladatok koordinálásában és segítsenek a gyerekeknek, ha úgy ítélik meg, hogy igénylik.

Nagyon fontos, hogy a foglalkozásra előzetesen készítsék fel a gyerekeket, tudassák velük, hogy múzeumba mennek, és hogy mi fog történni. Meglepetés helyett, kérjük, osszák meg a gyerekekkel a foglalkozás témáját, mondják el nekik, hogy műalkotásokat fognak látni és azokhoz kapcsolódó feladatokat fognak kapni.

Jelentkezés

Kérjük, adja meg az alábbi adatokat:

Az óvoda

  • címét
  • telefonszámát
  • az alkalmas időpontot, amikor hívható az intézmény,
  • a foglalkozás kiválasztott témáját.

Témák:

  • Színek és árnyalatok
  • Móka a formákkal –  síkból térbe
  • Zebrák és egyéb csíkos csodák – vonalak mozgásban
  • Érintési pontok

Kérjük, amennyiben foglalkozást szeretne rendelni, igényét legalább két héttel korábban jelezze!

További információ:

Juhász Litza
E-mail: latogatasvasarely@szepmuveszeti.hu

Jegyárak: itt